West Ham-yttern Jarrod Bowen är en spelare som Liverpool "beundrar"

Comments · 212 Views

West Ham-yttern Jarrod Bowen är en spelare som Liverpool "beundrar"

Liverpool "beundrar" Jarrod Bowen och har sett West Ham-yttern "under flera säsonger" när klubben överväger potentiella ersättare för Mohamed Salah. Liverpool tröja avvisade ett bud på 150 miljoner pund på Salah i slutskedet av sommarens transferfönster. Men intresset från den saudiarabiska proffsligan Al-Ittihad förväntas inte avta efter värvningen av egyptiern.
Billiga Fotbollströjor rapporterar att Itard är beredd att betala en världsrekordavgift för att värva Salah, en siffra som kan fresta Liverpool att säkra en flytt för 31-åringen trots att han i somras sa att Salah inte var till salu. The Reds bygger upp sig igen under Jurgen Klopp.
Uppmärksamheten har vänts mot potentiella ersättare, där Fotbollströjor med tryck rapporterar att Bowen är en spelare som klubben håller ett öga på. 26-åringen har inlett säsongen i fin form för West Ham United, gjort tre mål och gett en assist i fyra Premier League-matcher. Den fyrfaldige engelske landslagsmannen skulle vara en stilmässigt pålitlig ersättare eftersom han föredrar att skära insidan från högerkanten med sin starkare vänsterfot. Det är underförstått att Liverpool har följt hans framsteg i flera säsonger om de rikedomar som erbjuds från Saudiarabien skulle visa sig övertygande.Hansi Flick entledigades från sina uppdrag som huvudtränare för det tyska herrlandslaget i söndags. Flick sparkades av det tyska fotbollsförbundet (DFB) mindre än 24 timmar efter att ha blivit slagen med 4-1 av Japan i en vänskapsmatch i Wolfsburg. Det var Tysklands fjärde nederlag på fem matcher. Totalt 6 förluster, 7 oavgjorda och 12 vinster i Flicks 25 matcher. Hans prestation vid förra årets VM i Qatar var en besvikelse när Tyskland misslyckades med att kvalificera sig från en grupp med Japan, Spanien och Costa Rica.

Comments