Läckt: Adidas släpper Authentic Argentina 3-Star Kit

Comments · 158 Views

Läckt: Adidas släpper Authentic Argentina 3-Star Kit

Billiga Fotbollströjor har fått veta att adidas kommer att lansera en begränsad upplaga av den argentinska trestjärniga autentiska tröjan. Stort tack till Otroški nogometni dresi för bilden. Än så länge har adidas bara släppt en trestjärnig version av den argentinska jersey-replikan. Det är en ära för spelarna att bära den autentiska trestjärniga tröjan.
Detta är adidas Genuine Argentina 2023-2024 3 Star Jersey. Den här begränsade upplagan av Argentina 23-24 3-stjärniga autentiska tröja är nästan identisk med den som Messi & Co. har burit sedan sin VM-triumf 2022. Äkta Argentina 3-stjärniga fotbollströjor finns endast tillgängliga i begränsade mängder. Vi har inga specifika siffror, men det finns säkert minst tiotusentals, möjligen till och med ett hundra tusen eller så autentiska argentinska trestjärniga tröjor.
Fotbollströjor med tryck räknar med att kitet snart säljs slut. Ett möjligt releasedatum är 14 augusti 2023. Kolla in de klassiska Argentina-tröjorna på Billiga Fotbollströjor. Adidas Argentina 2023-24 3-stjärniga fotbollströjor kommer att finnas tillgänglig från den 4 augusti och kommer att säljas för €140 (samma pris som den ursprungliga 23-24-tröjan).
Argentina 3 Stars Authentic Shirt - Huvudinformation
⭐⭐⭐Limited Edition Argentina 3-stjärniga autentiska kit läckt
? Det finns ingen strikt gräns, cirka tio av tusen tröjor är användbara
? Argentina tröjor kan fortfarande sälja slut snart
? 140 € - samma pris som 23-24 äkta klubbtröjor
? Den 14 augusti är troligtvis släppdatumet

Tror du att dessa kit kommer att sälja slut någon gång snart? Berätta för oss i kommentarerna.

Comments