Infinite Athlete blir Chelsea-dräktsponsor endast för säsongen, Riyadh Air-kandidat för säsongen 24-25

Comments · 72 Views

Infinite Athlete blir Chelsea-dräktsponsor endast för säsongen, Riyadh Air-kandidat för säsongen 24-25

Infinite Athlete kommer att vara Chelsea-dräktsponsor under endast en säsong, med Riyadh Air-kandidater för säsongen 2024-25. I en uppdatering från fotbollssponsor Fotbollströjor med tryck i kväll har vi fått mer information om Chelseas sponsringssituation.

Chelsea sponsoruppdatering
Chelseas avtal med Infinite Athlete har ännu inte godkänts officiellt. Det ser troligt ut att bli fallet – men Infinite Athlete och Chelsea kommer bara att vara deras front-of-shirt sponsorer den här säsongen. Sponsoravgifterna förväntas uppgå till cirka 43 miljoner pund. Kering Sports, en bookmaker som riktar sig till en kinesisk publik, ska ha varit nära att slutföra ett sponsringsavtal med ett erbjudande på 38 miljoner pund trots Kinas förbud mot vadslagning, men köptes så småningom av Infinite Athlete.

Infinite Athlete kommer också att bli armbandssponsor från och med säsongen 24-25.

Samtidigt är Riyadh Airways en potentiell sponsor för front-of-shirt för säsongen 2024-25. Vi har hånat hur Chelsea tröja kommer att se ut i blått, orange och vitt.

Łukasz Bączeks sponsoruppdatering för Chelsea
?Infinite Athlete kommer att vara front-of-shirt sponsor för den pågående säsongen
?Sponsoravgiften är ca. 43 miljoner pund
?IA kommer att bli sleeve sponsor från och med säsongen 24/25
? Kering verkar vara nära, de bjöd 38 miljoner pund
?Riyadh Airways är en potentiell front-of-shirt sponsor för säsongen 2024-25

Tror du att vi kommer att se Athletes Unlimited-loggan på Chelseas tröjor nästa helg? Låt oss veta i kommentarerna nedan och se till att följa Billiga Fotbollströjor för fler fotbollssponsorinsikter.

 
Comments